22 augusti, 2010

Flyttning pågår

Ja som namnet då inte att jag byter blogg utan att jag är inte så ofta uppdaterad eftersom just nu så börjar skolan, flyttar osv. Det blir för mycket i en hand. Jag ska förhoppningsvis skriva lite imorgon när jag kommer åt internet i Borås. Så önska mig lycka till. :)

08 augusti, 2010

Imorgon bär det av till Ayia Napa!

Nu så har man packat klart efter lite ånget vad man skulle ha med sig. Men nu så är det packat och ser ut så som såhär. Hade en grinig katt som jag inte får åka för. Haha

06 augusti, 2010

Shopping på Lady Gala

Idag så var man in till Lady Gala och köte lite nya kläder inför Cypern, asssss gott ju, åker på måndag!
Det jag tycker är så bra med denna butiken är då att det är billigt, fina kläder och hela sommaren är det 50%. Så passa på att ta er dit och kolla. Jag hade velat haft hur mycket som helst men då hade jag behövt en garderob som kändisarna har känns det lite som. Haha!

Skorna 60kr

Linne Körsbär 20kr

Klänning Ljusrosa 60kr

Klänning Grå 40kr

Linne Vit 10kr

Halterneck 30kr

03 augusti, 2010

6 dagar kvar till Cypern

Nu så sitter man och  packar ihop lite saker på sängen. Är nervös för på måndag åker vi till Cypern, Ayia Napa. (Y) Flyget lyfter 18.30, taddag som fan :D Men nu ska jag gå igenom den listan jag ska skrivit på ett tidigare inlägg om vad man ska ha med sig på resa och lägga det på sängen. Så man vet att allt är med. :)