28 februari, 2011

Uttråkad (:

Nu så ligger man och lyssnar på lite go musik och tar det lugnt. Ska städa undan lite i lägenheten, inte för att det finns så mycket att göra men det funkar allt. :)
Lite sådär bara så saknar jag min Tess! Men snart så kommer jag hem och då får vi hitta på något igen.
Saknar våra prat kvällar och så. Snart så flyttar jag hem igen, då jävlar! :) <3 Om inget händer så sticker vi på en sista minuten resa snart, låter det bra? Du betyder en massa för mig gumman.

27 februari, 2011

Söndag kväll

Ja nu så sitter man i Borås igen... VILL HEM! Vill bo hemma igen, saknar allt man har hemma. Där har man ju nån att prata med iallafall. Känns gott att det är bara 4 månader kvar till att få flytta hem. Massvis med mys. :) Ne men denna helgen har vart riktigt fin. :) Kunde inte blivit bättre, eller jo det hade den kunnat bli men är nog den bästa på länge. Aja lite happy ending iaf. (y)

26 februari, 2011

Rock n roll show Thn ikväll!

Ikväll blir det till Trollhättan som ni ser brevid. Åååh längtar men vad ska jag ha på mig ikväll? Får väl försöka att få lite smakråd senare. :) Men ikväll kommer det bli fart på det hela iallafall. Säger bara Hub Caps! Nu snackar vi rock n roll, men nu blir det till att duscha och göra mig iordning för att jag inte orkat gå upp än efter igår. Nej jag har inte tatuerat mig än. ;) Men det kommer väl någon gång. :)

25 februari, 2011

Gå upp?

Ja jag är ledig fredagar så det betyder att jag är lat som attans och ligger i sängen ännu. :)
Men ska nog ta mig upp nu och göra mig i ordning & fin.
I miss you with all the love i got left
You'r my sun, my own little light
Mum you really light up my world
When I'm sad is't you that can make my lips smile
I love you

Meltdown

Ikväll så blire trollhättan för att dra på Meltdown.
Riktigt sugen å att tatuera mig ikväll. Haha vi får se :)

02 februari, 2011

Tröttnat

Just nu så har man tröttnat lite på att blogga för det händer helt enkelt för mycket på lite tid. Så Om ni vill nå mig eller liknande så får ni mejla eller leta upp mig. :) Men det är skoj att folk fortfarande håller koll även om jag inte skriver. Men nu blir det till att städa och packa lite för imorgon drar man sig hemåt igen. Men först så ska det vara öppet hus på skolan. :) Så snart drar jag mig mot Ua igen.
-  Ni får kommentera när ni väl saknar mig och mina knepiga inlägg! ^^