28 september, 2011

Sweet nineteen

Nu så är dagen över...
Jag fick oväntat besök som kom för lite tårta, muffins och lite film. Trevligt vill jag säga, men detta har nog vart den segaste födelsedagen någonsin. Minns när man var liten, man la sig i tanken om att imorgon är det bara min dag. Men idag? Det är som vilken dag som helst tyvärr.
Jag fick mig en present idag. Och det vart boken Asphalt Telegraf, finns en massa underbara bilder på äldre bilar, hotrods och underbara fordon. Sen en speciell text om hur det är att vara bilgalen. Så underbara bilar, hur kan man inte vara kär i 1930-1950-talet? Bilarna, stilen, bara underbart. Men själv vet jag inte riktigt vart jag står, men jag vet att jag är mig själv iallafall.

Jag vet iallafall vad jag önskar mig i julklapp av mig själv. ^^

Happy Birthday

Idag så är det som varje dag, bara att du blir ett år äldre. Haha segt. :)
So HAPPY BIRTHDAY to me

26 september, 2011

The reality and truth?

Alla försöker fly vardagen när det blir motgångar i livet. Det ända man vill  är att det ska gå som en rak linje. Men alltid är det något som kommer i vägen. Många går efter sitt så kallade schema. Samma sak dag in och dag ut. Det kan nog inte vara så kul. Eller? Därför kan man alltid bryta mönstret. Därav hör man uttrycket "Nya dagar, nya äventyr"... Men det finns såklart många för- och nackdelar i en verklighetsflykt.