30 juli, 2010

A-bombers idag!

Nu är jag jätte taggad och så, för idag börjar A-Bombers helgen. :) Man har väntat på det länge nu... MEN... Vädret idag är blåst och skyfall med regn. Ändå är man taggad tur det. Men lördag och söndag har smhi lovat solsken. Nu hoppas jag att dem säger sanning också. Men jag tänkte packa lite nu, men vad ska man ha i sin väska under en festival. Old Style Weekend <3  Jag ska försöka att ta med min kamera. Men har glömt att ladda batterirna inatt.

BAND

Big Boy Bloater (UK)
Diamond hand (Rus)Mary Jean Lewis (USA)

The FretTones (Scot)
Go-Getters (S)Pat McGinnis & His Three Stars (S)Duck and Cover (Den)more to come...

23 juli, 2010

"Gör Om Mig"

Jag har börjat läsa på en bok som heter då "Gör Om Mig". Man får en massa roliga tips och saker som man kan göra. Visst den boken kanske inte är 100% då men då kan man göra sin egen lista.

1. Skaffa linser (Testar nu)
2. ...
3. ...
Och en massa saker kan man komma på, just nu är det endast linser för mig. Samt så ska jag inte slösa så mycket pengar på saker, så helt enkelt börja spara en del. Det blir säkert bra.
Någon idé vad man kan göra eller börja med för att bli en annan i dig själv. Lite förändringar måste hända annars är det inte någon rolig värld vi lever i.

21 juli, 2010

Linser

Nu så är det så att jag ska börja använda linser, men har ni något bra tips på att sätta in och ta ur linserna. Jag är nervös för göra det själv. :s Men jag har någr hemma nuså, that's why I'm asking :)

19 juli, 2010

Lite bilder från Wheels and Wings <3

Sanford Clark - Modern Romance

In love, indeed!

Ronnie Self - Bop-A-lena

Jag har förälskat mig lite i denna låten, fart, rösten, musiken

Rock N Roll helg ofc! Varberg på köpet!

Haha ja då har helgen redan gått, men Varberg blev det allt tillslut ändå. Jag tackar Marcus, Nathalie, Amanda & Andreas för dem var med denna dagen. Det var allt skoj förutom att fläktremmen var påväg att gå av så inget ljus på bilen och för dåligt med kräm för att kunnas startas. men tackar folket som hjälpte oss med. :) Underbart!

16 juli, 2010

Wheels and Wings imorgon!!!

Åååh vad jag längtar! Det ända som är synd då är att packningen till växellådan har dragit sig tillbaka. Så det blir svensson svensson ner :o

13 juli, 2010

Hälsokontroll

Idag 15:30 så ska man till vårdcentralen för att göra en hälokontroll för jag ska klara av lackeringen. Hell yeah, jag är frisk som en nötkärna fan. :D Det måste jag vara!!! Sen imorgon klockan 08:00 ska jag in för träffa läkaren för påskrifter och så. :) Fy för att köra moped när det regnar säger jag bara. :s

Lördag blir det till Varberg! Marcus kör sen så Chrisp, Natha & Manda ska med. :) Bilutställningen på dagen och kvällen blir det cruising, ohja, längtar som fan nu. Tagga tagga tagga! :D

12 juli, 2010

Åska och dunder

Förut så slog bixten ner mindre än en kilometer ifrån mig. Så jag gick ut och kollade lite. Den slog ner vid Uddevallabron, ute i skogen/ängen eller vad man ska säga och i Forshälla dalen såg jag. Det är fint att kolla. Sen som när jag var liten så skulle jag sitta och räkna 1001...1002...1003... Också vidare då såklart. Men nu hann jag inte änns säga hela 1001. Men det min mor lärde mig när jag var liten.
1. Skynda dig runt och dra ut alla sladdar ur väggen.
2. Blir du rädd, så ska du räkna, så sägs det hur många kilometer den är ifrån dig.
3. Sätt dig i soffan med filt och tända ljus.

Nu är den tillbaka, från stan och tillbaka, OBEHAGLIGT... För det skallrar i rutorna och smäller högt som fan. Tycker inte om att vara ensam just nu! :( Ska räkna hur långt borta den är ifrån mig nu, för det åskar jätte nära igen, det lös vitt genom fönstret och small fort efter. Känns lite som den närmar sig och skrämmer en... Inte kul, jag vill inte leka med den som den vill med en. 1015 = 15sek = 1,5mil

11 juli, 2010

Dagens matlagning

Färsk pasta (Fettuccine Tomat)
Currysås
Räkor

Nam nam säger jag :)

En dans på rosor & Grebbestad

Denna helgen har vart ganska rolig och skön, i fredags var vi till Bokenäs och dansade. Synd att det allatid ska bli så man kommer dit så sent. Vart vi än ska så är vi alltid sena, så man missar det roligaste. Lite synd ändå.
Och i lördags eller kan man säga igår så åkte man ut till Grebbestad med lite folk, också jätte sent så jag tyckte det bara var mycket folk och segt. Så vi kom hem vid halv 4 på morgonen och gick hem till Herr Karlsson på en lite efterfest som hållit på i vadå två dagar? Haha ni är för sköna! Så for vi alla hem till Christian för dem skulle ta sig en liten sup, han däckade det första han gjorde när alla skulle upp och röka, jag och kusinen min satt kvar. Det är skönt att inte dricka ibland också, speciellt efter en dag som blev väldigt skoj så var man trött.

Bilder ifrån fredags kan man väl bjuda på!

09 juli, 2010

Torgny Melins ikväll!

Ja ikväll så blir det ut och dansa men några stycken. För Torgny Melins ska spela i Bokenäs. Inte för jag passar in så bra där. Haha! Men just nu så är det bara att ha blicken framåt och köra rock n roll. :) Hoppas det åker med bra folk dit så man går lite glädje ikväll. Hahah, dansband... Okejdå det är bra men, vill jag bli taggad så ska det vara rockabilly ofc.

Nästa helg

Nu så sitter man och taggar lite för Wheels And Wings. Chafför + bil verkar det som blivit. :) Vi ska antagligen dra på lördagen. Men vi have to just wait and see. :) Men åh fan va gött. Okej men då blir det att tagga som fan.

Men nu ska jag ta och käka frukost. Får se vad man hittar på ikv, om man ska åka till Grebbesta med far, brorsans familj eller om man ska dra till bokenäs för att ut och dansa. Torgny Melins skulle spela ikv. Gött äre :)

08 juli, 2010

Studentrum

Nu sitter jag och ivrigt väntar på att få ett svar så snarast möjligt för att jag skickade in en intresse meddelande för student rummet. Det var nog 3-4 veckor sedan jag skickade det men inte fått någort svar ännu. För jag vill flytta ner innan vi reser till Cypern. Jag längtar sååå att få komma här ifrån och en ny miljö. Kan alltid vara gott med lite nytt här.

Pissekärlek

Nu sitter man i soffan hemma och kollar på när mina små gullungar sover. Det är alltid bra att ha någon nära som man kan prata med eller bara ha sällskap av. Mina små pissar :)

Frost

Nu har man frostat av frysen, hahah det gick på 10 minuter. Det ända man behöver är en kupé fläkt till bilen, hammare, skrapa och sen ett glatt humör. Detta tipset tackar vi Helena för. Det var allt skoj att se. Men igår var man med Fia hela dagen och körde vatten till hästarna. Ganska tunga dunkar om jag får säga det själv. sen efter det blev det pankaksmys. :) Wi!

Men nu skall jag dra mig till stan (Y)

07 juli, 2010

Elvis Presley - Good Luck Charm

Lite natt musik är aldrig fel. Mysigt! <3 And so handsome ;)

John Lindberg Trio - Brand New Philosophy

24 april i år så såg jag dem live på folkets hus, jätte bra men lite flörtande med sångaren såklart! Jag blev upp knuffad på scen så han stod och kolla ner i uringningen, haha!
Men denna låten tycker jag väldigt mycket om. :)

06 juli, 2010

Länkar för 50's clothing

Finns hur mycket som helst men det gäller att leta! Här är några sidor du kan kolla in.

www.daddyos.com
www.stopstaringclothing.com
www.pinupgirlclothing.com
www.switchbladestiletto.com
www.timelessclothingusa.com
www.steadyclothing.com
www.sailorjerry.com
www.lucky13apparel.com
www.lolitagirlstore.com
www.babygirlboutique.com
www.sourpussclothing.com
www.heartbreakerfashion.com
www.folterclothing.com
www.illicit.co.nz
www.depalmaclothing.com
www.hotterthanhell.de
www.inkedfashion.com

Svenska sidor;
- www.beyondretro.com
- www.Sivletto.com
- www.trailertrash.se
- www.daisydapper.com
- www.nitrohead.com
- www.spaderdamvintage.com
- www.HepCat.se
- www.foureleven.se
- www.daisymae.se
- www.rockin.se
- www.2cool.se

Horrorpops - Miss Take

Jag tycker om denna låten väldigt mycket, allt tack vara Natha. <3

05 juli, 2010

Packguide!

Kläder :
------------------------------------------
T-shirts / toppar                  
Tröjor                                  
Byxor / Shorts                     
Kjol
Underkläder
Strumpor
Badkläder

Accessoarer :
------------------------------------------
Smycken
Promenadskor
Snygga skor
Sandaler

Reseapotek
------------------------------------------
Huvudvärkstabletter/febernedsättande
Medel mot åksjuka/sjösjuka
Handsprit
Skavsårsplåster
Europeiska sjukförsäkringskortet

Necessär :
------------------------------------------
ACO solkräm
Tandborste
Tandkräm
Schampo
Öronproppar
Rakprylar
Deodorant
Hårvax / spray
Plåster
Värktabletter
Nässpray

Övrigt :
------------------------------------------
Mobiltelefon + laddare
iPod
Solglasögon
Kamera
Adapter till kontakter
Plastpåsar till smutskläder
Laddare till kamera
Spärrnummer (för sina bankkort)

Hittade detta på www.packguiden.se Jätte bra att veta för dem som skall resa! Haha ja jag är uttråkad ^^

Wheels and Wings, 16-17 juli

Någon som ska dit någon utav dagarna tro? Jag är jätte sugen eftersom jag inte fick åka med förra året för det var full bil, skoj... Men men, någon som vill vara chafför åt mig och om man drar ihop några mer. Det finns krav såklart och det är att du kört en äldre bil innan och att du kan lite ofc! :) Man kan sitta 3 bak och sen är det två stolar fram.

Ford Thunderbird, 1962

Secondhand

Jag tycker faktiskt det inte är något större fel på secondhand, men man kan känna sig lite ja, men nu när jag gick in till Lady Gala så känner man att som man vore inne i en liten ovanlig affär bara. En bra känsla helt enkelt. :) Det är halva priset i hela butiken tror jag det är, sommar rea helt enkelt underbart! Gav endast 60 kronor för denna!
Funderar på att sy in den lite vid bysten.
Vad tycker ni nu då? Ett bra köp?

Bonde för en helg

Saknat mig?

Nu så är jag hemma efter vart i en helg i Borås med att bo på en gård, tagit hand om korna, kollat på när dem kört och gjort höbalar. Jag och Linus hade skoj iallafall. :) Han körde, jag pratade på. Men nu är man äntligen hemma helt enkelt. och jag ska snart ta mopeden in till stan för jag ska in på Lady Gala och Specsavers. Lady Gala är för att kolla nya äldre kläder och Specsavers för jag tänkte skaffa linser. HAHA, ja jag har glasögon ibland när det behövs. :) Fyfan så fult vill säga...

01 juli, 2010

Mys på stan (Y)

Om en stund ska jag åka in till stan och fika med Chrisp, Det kommer bli kanon, eftersom man inte träffar honom så ofta som förr. Men ja,  kanon kul... Mitt comviq kompis gick ut för cirka en timme, så det blir att ladda på mobilen, om ni undrar varför jag inte svarar. Hahah :)

Jag och farsan var iväg och käkade på Herresta förut, det var allt gott att få lite mat i sig. (Y) Men jag var helt inne på att kolla typ förut, men jag tvekade så helt jävla självklart. Jag blir nästan sur på mig själv. Eller rättare sagt, jag blev sur på mig själv.

G2G <3