31 juli, 2009

A-Bombers Idag & huvudvärk!

WOHO idag äre A-Bombers, men det känns inte så kul att det är molningt & blåser väldigt mycket. Men hoppas det blir bra ändå. (: Men jag har lite huvudvärk, hoppas det går över snart säger ja bara. Men nu ska ja ta & packa det sista & sen lata mig den sista timmen hemma.

// Lisse <3

29 juli, 2009

Levande människor & dunka dunka

Tiden räknas ner mot helgen, mohahah A-bombers. <3 Just nu är man med Carro, men hon ska åka hem när som. Så då blire fan äta och sen åka till Fia & Jonte, ska kanske hjälpa till lite, dem håller på att renovera. Kan bli kul. Jag & fia har roliga minnen ifrån det iallafall. ^^ Tapetkrig vafan! <3

"Mata mig, älska mig, klappa mig, sa jag mata mig!?"

// Lisse <3

28 juli, 2009

tvåmånaderkvartillsjutton

Idag är det exakt två månader kvar tills jag blir sjutton, WOHO!

Hemma igen & livet rullar

Nu kommer det bli ganska uppbokat, nu till helgen så blire A-Bombers! =) <33


SCHEMA
31jul - 2aug, ABombers
5aug, överaskningskalas för fader min som fyller 55år
8aug, överaskningskalas för Gunilla som fyller 60år
17aug, Nathalie S fyller hela 17år, grattis snuttan!
19aug, Skolan börjar, mahaha då börjar man om 1.an dåe! xD
22aug, Wild and Crazy, cruising i Uddevalla

// Lisse <3

27 juli, 2009

På väg hem, bilresa. and the 50's

Nu sitter man i bilen påväg upp mot Uddevalla igen. Var lite segt men vi var på 50-tals cafét idag och åk frukost. Jag fick några bilder, men det visade sig att det var förbjudet att fota där inne. Det är väl för att man inte ska ta deras stil & sånt. Men ja kan ta och lägga upp min frukost på Ebba’s Fik. Mitt internet är för segt för att kunna lägga upp en enkel bild. kul ._. men jag får lägga upp den bilden när ja kommit hem. Då ja kan fixa lite annat.

Nu börjar batteriet på datorn bli dåligt, plus ja funderar på att  små sova lite. Det regnar som bara den, så man blir trött. Hhaha fader min gnäller över traffiken här. Nu ser jag skylten mot kungsbacka. Kanonkul (Y) xD

// Lisse <3

26 juli, 2009

50 talet imorgon!

Mjaah idag vaknade man runt 13.oo av att farsan kom tillbaka med frukost, mums! Man kan påstå att han inte var speciellt nykter igår, haha! Det slutade med att jag & Anneli fick gå var sin sida av honom. Han vinglade & tjoade. Plus vi har lärt oss att man ska ta stora vägen nästa gång, far min höll på att stå på öronen ex antal gånger.

Men vi tog oss tiden & åkte till Helsingborg, men det hade vart festival exakt samma dagar som fjordfestivalen hemma. Hade vart kul om nått hade vart uppe där. Det var stängt överallt, det var bara resturangerna som var öppna. Så vi åkte till Väla, Jag spenderade ca 750kr av fader min. Mohahahah, känner mig lite evil! Plus så fick jag ett fint linne av Elisabeth. (: Samt så reser brudparet 04.30 till Prag till morgonen.

Imorgon blir det att vi åker in till Helsingborg igen, vi skulle ju fikat/ätit lunch på Ebbas Café, ett 50-tals café. Det såg väldigt mysigt ut, vi kollade in. Men vi ska ta & äta frukosten där imorgon, för vi ska vara ute ifrån detta rummet senast kl 11.oo. Det blir nog allt bra ändå sig. Sen blire hemresa, men vi ska ta & stanna till på Ullared tyckte han. Mahah, jag känner mig som en ren modebög just nu. Kanon kul. xD

Kissekatterna hemma... <3

// Lisse <3

24 juli, 2009

Fjorden/resa mm...

I onsdags så började Fjordfestivalen här i Uddevalla, såklart blev det ut och dricka. Det blev öldrickning med lite folk. Trevligt hade vi iallafall. Sen på natten fick man gå ca en mil för komma hem, HAHAH kul! Inte... Men de senaste dagarna har det vart att man stuckit ut, få se om man ska ut lite ikväll. Måste vara hemma någolunda, ska upp tidigt imorgon. Då far man ner mot skåne, inte kul vill säga. Men men det händer inte ofta att någon gifter sig i släkten. Det kommer nog bli jätte fina kort. :) Min fader & jag ska bo i en liten stuga i några nätter så. Vi åker dit imorgon & kommer hemåt på måndag. Det suger att jag missar sista dagen på fjorden. Men men jag ska se om jag ska ta med datorn ner dit så kan man hålla sig lite uppdaterad. Eftersom det blev att jag gled ifrån bloggen lite sist jag skrev, man var inne för mycket. Men jag ska väl hålla mig uppdaterad någon gång i veckan iallafall.

+ Jag har skaffat en ny msn så!
- Vårat internet har tappat fart så jag kommer inte änns in på Bilddagboken. Det suger vill säga.

// Lisse <3