12 oktober, 2011

MirAnna La More

MirAnna lottar ut ett helårsprenumeration  av tidningen Nordic Tattoo Magazine
Så var med på tävlingen! =)

Så gå in på hennes sida och anmäl er! ---> MirAnna La More

28 september, 2011

Sweet nineteen

Nu så är dagen över...
Jag fick oväntat besök som kom för lite tårta, muffins och lite film. Trevligt vill jag säga, men detta har nog vart den segaste födelsedagen någonsin. Minns när man var liten, man la sig i tanken om att imorgon är det bara min dag. Men idag? Det är som vilken dag som helst tyvärr.
Jag fick mig en present idag. Och det vart boken Asphalt Telegraf, finns en massa underbara bilder på äldre bilar, hotrods och underbara fordon. Sen en speciell text om hur det är att vara bilgalen. Så underbara bilar, hur kan man inte vara kär i 1930-1950-talet? Bilarna, stilen, bara underbart. Men själv vet jag inte riktigt vart jag står, men jag vet att jag är mig själv iallafall.

Jag vet iallafall vad jag önskar mig i julklapp av mig själv. ^^

Happy Birthday

Idag så är det som varje dag, bara att du blir ett år äldre. Haha segt. :)
So HAPPY BIRTHDAY to me

26 september, 2011

The reality and truth?

Alla försöker fly vardagen när det blir motgångar i livet. Det ända man vill  är att det ska gå som en rak linje. Men alltid är det något som kommer i vägen. Många går efter sitt så kallade schema. Samma sak dag in och dag ut. Det kan nog inte vara så kul. Eller? Därför kan man alltid bryta mönstret. Därav hör man uttrycket "Nya dagar, nya äventyr"... Men det finns såklart många för- och nackdelar i en verklighetsflykt.

07 april, 2011

Nightmare

Jag var på en fest någonstans utanför Göteborg. Hade jätte skoj, senare hade jag och killen bråkat och han försvann. När jag stod med vännerna kom han ut från toaletten med en annan. Jag var helt förstörd och stack. Fick skjuts där ifrån i en van. Hade jätte skoj och satt längst bak, jag kände mig glad igen. Men ut där ifrån så körde vi över en bro och jag vet inte vad som hände. Chauffören tappade kontrollen... Vi for några meter ner i marken, men högt var det minns jag. För jag hann att se ut genom sidrutan och baken på bilen slog ner först i marken. Jag förstod ingenting, det ända jag såg flimra i ögonvrån var röda och blåa ljus. Sen blev det helt svart...

När jag vaknade till igen så gick jag förbi en tv, och såg på nyheterna om det som hade hänt, jag var glad som hade överlevt. Men jag förstod inte varför folk inte reagerade att jag skulle gå och lägga mig i sängen igen, jag förstod inte varför jag inte hade ont eller ett endaste blåmärke. Det sista jag minns är att jag gick tillbaka till där vi hade hamnat. Som visade sig att vara en park och jag såg fortfarande lite delar och att dem inte hade hunnit fått bort allt. Så jag gick under polisavspärrningen och såg 400 meter, där fanns det tända ljus, en bild på mig. Fanns jag inte längre? Andades jag inte längre?

Sen vaknade jag upp av panik ångest och tårar i ögononen...
Vet du vad det värsta är? Många av mina drömmar blir sanna, så detta gör det inte bättre

04 april, 2011

Modell?

Skulle jag våga och ta det nya livet till en ny nivå och söka lite som people modell? Hopp nu klicka jag på skicka, nu blev jag nervös... Men nu äntligen fick jag skickat en ansökan som jag velat länge men bara fegat ur. Men nu jävlar, nu är det 2011 och vi kör nya tag! Sorry att jag uppdaterar så lite men har inte tid, Vill inte ta tid från annat just nu. Men jag kommer tillbaka! Någon gång... Men måste bara säga att Jack Baymoore är jätte bra, tack för en bra spelning i lördags!

24 mars, 2011

Good night sweetheart

Satt precis och kollade ishockey med far min och kissekatterna. Mysigt förutom att dem hårar ner en något otroligt! Ha inte svarta kläder närheten av håriga katter. Haha, men jag tycker om dem ändå... Men nu börjar jag bli trött, dåligt av mig. Men jag ska faktiskt klippa mig imorgon. Äntligen faktiskt... Så det blir att klippa topparna, färga utväxten och sen blir det kanske att sätta i löshår. :) Haha här kör vi fusk! Ne men nu blir det att kolla film och sen sova.

22 mars, 2011

Blue suede shoes

Slutade tidigare idag, så var och fick köpt mig två par nya skor och en leopard bikini överdel. Helt förälskad i den! Funderar lite på om jag borde köpt underdelen också? Eller om jag ska ha en annan färg på underdelen. Fast underdelen ska vara enfärgad. Svart, vit, grå? Love it! Sen åter till skorna, så blev det ett par höga stövlar med hög klack och ett par fina sommarskor med nitar. Ibland har man ändå lite tur med sig och ibland inte... Vi kör rock n roll för hela slanten!

21 mars, 2011

Spring För Livet

Nu ligger jag helt kaboom slut... Har vart ganska effektiv idag. Har städat, diskat, äntligen fixat en ny tvätttid, promenerat, handlat och lagat mat. Riktigt duktig. Förstår inte mig själv riktigt att jag är så trött nu på dagarna. Det är tomt i sängen, men jag har min lilla nalle som gör mig sällskap. Men för morgondagen så hoppas jag på extremt fint väder så jag kan gå en bit imorgon. Orkar inte sitta still längre, vill göra något. Puh!
Känner att jag längtar hem, får tvinga ner någon snart. Men med lite Volbeat så kommer minnena fram. <3 Whaah Trollhätte cruisingen -09, det var underbart! Tiden går alldeles för fort nu... Men snart så går alla träffar och cruisingar igång igen. Kom vår, kom SOMMAREN!

"Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå"
- Sara Varga

20 mars, 2011

Keys

Ja nu har mina bilnycklar gett upp hoppet och detta betyder att jag for till volvo i fredags och frågade lite om saker till bilen och nya nycklar vad det skulle kosta. Jo över 1000kr för självaste nyckeln och sedan cirka 500kr för att programera den... DEM FÖRSÖKER RÅNA MIG! Jag kommer bli pank om jag behöver nya nycklar, en massa nya delar :(

16 mars, 2011

Nightowl

 

Blandade bilder (:
Ja, jag kan inte sova...

Trött

Ligger ner myst och kollar film. Gott!

15 mars, 2011

Byt

Ska jag ta och byta bil eller ska ja lägga ner pengar och tid på min nuvarande?
Det är helt kaos inom mig just nu

14 mars, 2011

Dag på dag

Ja efter denna helgen så var den guld värd. Haft en underbar helg, det får inte dröja så lång tid innan en liknande kommer.! :)
Jag letar som en tok efter delar till bilen, det är antingen för långt bort eller för dyrt. Attans! Någon som har en idé vad jag kan hitta en massa delar till en s40, fas I? För jag behöver en helt ny front och gärna en ny huv & framkanterna. Jag börjar känna mig stressad över att hitta alla delarna för jag hade en planering och att bilen skulle göras i ordning med lack och nya saker vecka 16. Nu är det ändå vecka 11, tiden går väldigt fort just nu. Händer så mycket inom så kort tid. Hinner inte med allt känns det som.
Bilden kommer från fredags natt

"älska lite grann som bara kära kan"
- Melissa Horn

11 mars, 2011

Fredags kväll, vilken härlig kväll

Nu så sitter jag  på en jätte liten dator och bara kände att äntligen får jag låna dator och internet. Ja jag är hemma det är därför jag inte kan uppdatera mig. :) Men vi får se om jag tar mig till Borås snart. Jag har idag vart på begravning och se vart på middag med släkten. Det var väldigt fint i kyrkan. Men det är tur att man inte behöver vara meedom sånna här hemskheter ofta. Ush och fy... Men nu mår man iallafall lite bättre.

+ 500 besökare på knappt en månad, det är bara helt whaaah! :o :D
Puss på det!

08 mars, 2011

Bilen

Sitter och verkligen hård funderar på vad jag vill göra med min s40, letar delar och så. Men behöver så mycket nytt, men sitter och funderar på rosa eller svart??? uuh :D

06 mars, 2011

Kungälv

Vi åkte in till stan kollade i knappt 5 minuter och sen gick. Det var inget folk så det var förbannat tråkigt!. Men det sämsta var att vi fick inte tillbaka pengarna. Fyfan så dålig stil. :s Dumt av oss som inte kollade om det var något folk inne först. Men vi åkte till Kungälv och kollade på Johnny and the Revivals, alltid lika bra så klart värt det. Tack för denna helg säger ja då! :)

05 mars, 2011

50-talsdisco

"Kent Vikmo och Ingemar Thorell kör den nya showen Remember Elvis och sedan är det dags för DJ Rolf Rodin att med hjälp av cd-spelaren för att få alla festsugna att svänga på de lurviga. Den som så önskar får denna kväll greppa mikrofonen och uppfylla sin dröm om att få agera discjockey."


Hopp då kör vi ikväll igen! SKÅL! :)

04 mars, 2011

Smått & Gott

Fick för mig att jag bara var tvungen att köpa två saker idag en sparbössa & en klocka. Vet inte blev lite förälskad i det när man ändå hittade detta så kan man inte bara säga nej till det. Helt underbart att hitta lite saker ibland. Har börjat uppfölja lägenhets letandet, jag vill så gärna ha en egen lägenhet i Uddevalla. Men lite skraj för att man inte får ha sin bil ifred sen när den väl ska målas om och liknande. Samt hur far kommer reagera när jag precis flyttat hem och sen flyttar igen? Lite nojig och det tycker vi inte om. Men jag har världens bästa pappa som hjälper mig med allt. Men fortfarande lite nojig om vad han skulle säga.

03 mars, 2011

Tatuering

Äntligen fixat! :)

28 februari, 2011

Uttråkad (:

Nu så ligger man och lyssnar på lite go musik och tar det lugnt. Ska städa undan lite i lägenheten, inte för att det finns så mycket att göra men det funkar allt. :)
Lite sådär bara så saknar jag min Tess! Men snart så kommer jag hem och då får vi hitta på något igen.
Saknar våra prat kvällar och så. Snart så flyttar jag hem igen, då jävlar! :) <3 Om inget händer så sticker vi på en sista minuten resa snart, låter det bra? Du betyder en massa för mig gumman.

27 februari, 2011

Söndag kväll

Ja nu så sitter man i Borås igen... VILL HEM! Vill bo hemma igen, saknar allt man har hemma. Där har man ju nån att prata med iallafall. Känns gott att det är bara 4 månader kvar till att få flytta hem. Massvis med mys. :) Ne men denna helgen har vart riktigt fin. :) Kunde inte blivit bättre, eller jo det hade den kunnat bli men är nog den bästa på länge. Aja lite happy ending iaf. (y)

26 februari, 2011

Rock n roll show Thn ikväll!

Ikväll blir det till Trollhättan som ni ser brevid. Åååh längtar men vad ska jag ha på mig ikväll? Får väl försöka att få lite smakråd senare. :) Men ikväll kommer det bli fart på det hela iallafall. Säger bara Hub Caps! Nu snackar vi rock n roll, men nu blir det till att duscha och göra mig iordning för att jag inte orkat gå upp än efter igår. Nej jag har inte tatuerat mig än. ;) Men det kommer väl någon gång. :)

25 februari, 2011

Gå upp?

Ja jag är ledig fredagar så det betyder att jag är lat som attans och ligger i sängen ännu. :)
Men ska nog ta mig upp nu och göra mig i ordning & fin.
I miss you with all the love i got left
You'r my sun, my own little light
Mum you really light up my world
When I'm sad is't you that can make my lips smile
I love you

Meltdown

Ikväll så blire trollhättan för att dra på Meltdown.
Riktigt sugen å att tatuera mig ikväll. Haha vi får se :)

02 februari, 2011

Tröttnat

Just nu så har man tröttnat lite på att blogga för det händer helt enkelt för mycket på lite tid. Så Om ni vill nå mig eller liknande så får ni mejla eller leta upp mig. :) Men det är skoj att folk fortfarande håller koll även om jag inte skriver. Men nu blir det till att städa och packa lite för imorgon drar man sig hemåt igen. Men först så ska det vara öppet hus på skolan. :) Så snart drar jag mig mot Ua igen.
-  Ni får kommentera när ni väl saknar mig och mina knepiga inlägg! ^^

25 januari, 2011

Läsa?

Nu blir det att läsa och göra lite läxor. Inte sugen för fem öre!
Bjuder på en gammal bild! (:

23 januari, 2011

Johnny and the revivals

Jo faktiskt så drog vi oss till Färgelanda efter fått veta att Köket så spelades mjukrock, det var ju verkligen inte vad vi ville ha för något iallafall. Så vi fick frågat oss runt och sen fick vi veta i Färgelanda skulle det vara rock n roll. Det var väldigt skönt att inte behöva köra. Men lite onykter blev man allt. Funderar på gå och lägga mig igen. Helt slut och ska köra tillbaka till Borås någon gång ikväll... Jag är inte sugen för fem öre. Ganska så långt. Men det ska gå bra får vi hoppas.

22 januari, 2011

Marrakesh

Ikväll ska något rock n roll band spela på Köket ikväll så blir väll att vi drar oss dit ikväll och har det skoj. :) Men är det nån som känner till bandet Marrakesh? För det gör inte jag, men ska bli skoj att få höra ett okänt band! :)

Just det jag har beställt några saker nu. :) Hoppas det kommer nästa vecka!

Klänning
 
Väggdekor

Leggings

Leggings

21 januari, 2011

ikväll?

Vad ska man g�ra en fredagskv�ll som denna? Fixa i ordning lite och dra ut p� stan med bilen eller bara allm�nt vara lat? Mjaah jag vet inte, ge mig f�rslag! (:

19 januari, 2011

Marilyn Monroe citat

"A wise girl kisses, but doesn’t love, Listen but doesn’t belive, and leavs before she left"

"Imperfiction is beauty, Madness is genius, and it’s better to be absolutely ridiculus than absolutely boring"

"Well behaved woman rarely make history" - Marilyn Monroe

18 januari, 2011

Förr...

Det var mycket bättre förr!!!
Bara jag som minns detta?

17 januari, 2011

Längtan

Nu s� finns den h�r med som f�r alla m�nnsikor s� kommer den k�nslan fram minst en g�ng i ens liv. Jag har en l�ngtan och det �r att f� komma mig hem igen. Jag saknar mina n�rmaste n�r jag sitter h�r i Bor�s. Jag f�rs�ker vara stark, men med dig i mina tankar. Jag f�r�ker k�mpa, men jag saknar dig s�. Jag �lskar dig mamma... Hur kan man k�nna sig s� svag n�r man saknar n�n?

16 januari, 2011

Bilproblem

Det k�nns s� verkligen kanon kul n�r man �r glad �ver att ha sitt k�rkort. �nnu gladare f�r att man har sin egen bil. Och nu ger du mig problem! Vad i hela friden �r det med min bil just nu!? Man startar den, n�gra sekunder efter s� b�rjar lambalampan lysa, n�gra sekunder efter det och du f�rs�ker att gasa bill hon d� ut. Samt skjuter p�rlan i luftburken. Uhm hj�lp? Jag k�nner mig ganska v�rdel�s n�r jag inte kan mecka n�got st�rre sj�lv, dax att inskaffa en 240 eller 740? S� jag f�rst�r bilen b�ttre? s40 �r helt enkelt f�r nytt f�r lilla mig.

14 januari, 2011

12 januari, 2011

Minnen i bilder


Konfirmation 2007-07-07

Grekland 2007

Gbg 2008
Marocko 2009
Helkväll med Carro 2009
Stan med dem bästa! 2009 (Hahahaa förlåt simon!) :D Klart bästa bilden för att förklara våran vänskap från Yrkes. ;)
Tingeling! 2009

Lysekilcrusingen 2009
Bröllop 2009
Mathias 18år! 2010

De bästa såklart! (: 2010
Har hur mycket bilder som helst som är minnen, men är är några (:

Snack

Varf�r ska det alltid finnas s� mycket skitsnack? Jag har inte en s�dan ork f�r att �nns l�gga energi p� lyssna. Det �r bara skitsnack, kan inte folk bara l�gga ner? Spola tillbaka tiden d� allt var bra. Hade vart en underbar id�, men det �r bara att k�mpa vidare. Men s� sv�rt n�r det blir s�h�r. Alla s�ger olika. Tack f�r mig...

11 januari, 2011

Schema ändring?

Fick h�ra idag av l�raren att min klass ska flytta deras matte till fredagarna ist. Jag �r klar med den kursen s� det betyder antagligen att jag f�r vara ledig fredagar. G�tt om n�e! Det k�nns som en l�ttnad f�r mig n�r man �r tr�tt p� allt som handlar om skolan. Men jag f�rs�ker mitt b�sta fortfarande iallafall. �ven om det g�r lite ner�t. Jag f�rs�ker faktiskt. Sen har jag gjort n�tt med mitt h�ger kn� igen s� kan knappt b�ja mig ner. Jippi! Varf�r lyckas jag alltid med saker? F�r hoppas p� f�rb�ttring imorgon orkar inte vara halvt om halvt handikappad n�r jag har verkstad resten av veckan.

10 januari, 2011

KisseKatt


Saknar mina kissekatter... Saknar sommaren...

08 januari, 2011

Bilbad

Ohjod�, nu v�gar man inte �nns k�ra inne i Uddevalla. F�r hela stan �r �versv�mmad m�rkte vi. S� ja tappade clips fr�n ena sidan av min spoiler, det skrapa ganska gott allt. Men det �r bara att se glad ut och ta av en bit av fronten.

07 januari, 2011

Chafförkväll

Ja ikv�ll s� blir man chaff�r, men det kommer att g� fin fint de. T�nk att ta det lugnt nu denna helgen efter i onsdags. Och att jag ska p� middag hemma imorgon med bror och familj. Kan bli riktigt mysigt. Brorsan, hans dam, alla barnen och hundarna. Kommer bli full rulle imorgon. F�r hoppas p� god mat bara. Ne men kommer v�l f� �ka hem och st�da huset och hj�lpa till med lite sm�saker innan dem kommer. Uh p� s�ndag s� ska man k�ra tillbaka till Bor�s. Och skola p� m�ndag... Kunde det inte vart en vecka till? Eller �r det bara jag som tycker s�?

Tatuering?


Jag är så sjukt sugen på att tatuera mig men är livrädd för vad folk säger. Bra va? :) Haha ne men vad tycker ni om dessa? Skulle vilja ha något liknande (:

Värme?

Nu sitter jag och Tess och diskuterar tatueringar och resor. Har lite funderingar att rymma till Thailand i december! Orkar inte mer kyla längre. Och snart börjar man skolan igen. Hoppas på en Englands resa vecka 16. :) Min 18-års present från morbror och hans dam. Lite försenad. Men blir allt bra. :)

Snacka ja vill ha! (:

06 januari, 2011

Rock n roll <3

Tack för igår! (: Kunde inte vart bästtre med min Tess igår! :)<3 Såhär snygga var vi igår. Haha lilla Tess kommer käka upp mig när hon får syn på dessa bilder. :o Hahah, älskar dig ändå gumman! Det kommer bara att bli ljusare för detta året. Det kan inte bli så mycket värre än vad det redan nåtts.

05 januari, 2011

Jack Baymoore & the Bandit + The Kingcats

Ikv�ll blir det rock n roll och jag hostar �nnu men jag ger mig inte. Ska bli en j�tte bra kv�ll/natt... L�ngtar som fan! :D Ska ha p� mig min nya kl�nning och mina nya skor. (: Awsume :D

03 januari, 2011

Halsont

Nu ligger man nernb�ddad och kollar j�nssonligan. Hahah, S� b�st! "Nisse bada!" Lite d�lig humor har man allt men klart den b�sta ocks�. (: Men jag f�r ta och g�ra lite mer te och h�mta fler filtar. Man �r lite kylig n�r man �r f�rskyld och v�ldigt ont i halsen. Hoppas p� b�ttringsv�garna snart.

01 januari, 2011

Spekeröd

Ikv�ll s� kommer Streaplers spela p� Speker�d. Sista spelningen f�r Speker�d. Sen ska det rivas tyv�rr. :/ F�tt med sig n�gra roliga minnen d�rifr�n iallafall. Det �r det v�rt. S� vi �r ett g�ng som ska �ka dit f�r att lyssna p� Streaplers och f�r att det �r sista f�r Speker�d. Hoppas p� en bra kv�ll. Hoppas p� mycket folk ikv�ll! (: