24 mars, 2011

Good night sweetheart

Satt precis och kollade ishockey med far min och kissekatterna. Mysigt förutom att dem hårar ner en något otroligt! Ha inte svarta kläder närheten av håriga katter. Haha, men jag tycker om dem ändå... Men nu börjar jag bli trött, dåligt av mig. Men jag ska faktiskt klippa mig imorgon. Äntligen faktiskt... Så det blir att klippa topparna, färga utväxten och sen blir det kanske att sätta i löshår. :) Haha här kör vi fusk! Ne men nu blir det att kolla film och sen sova.

22 mars, 2011

Blue suede shoes

Slutade tidigare idag, så var och fick köpt mig två par nya skor och en leopard bikini överdel. Helt förälskad i den! Funderar lite på om jag borde köpt underdelen också? Eller om jag ska ha en annan färg på underdelen. Fast underdelen ska vara enfärgad. Svart, vit, grå? Love it! Sen åter till skorna, så blev det ett par höga stövlar med hög klack och ett par fina sommarskor med nitar. Ibland har man ändå lite tur med sig och ibland inte... Vi kör rock n roll för hela slanten!

21 mars, 2011

Spring För Livet

Nu ligger jag helt kaboom slut... Har vart ganska effektiv idag. Har städat, diskat, äntligen fixat en ny tvätttid, promenerat, handlat och lagat mat. Riktigt duktig. Förstår inte mig själv riktigt att jag är så trött nu på dagarna. Det är tomt i sängen, men jag har min lilla nalle som gör mig sällskap. Men för morgondagen så hoppas jag på extremt fint väder så jag kan gå en bit imorgon. Orkar inte sitta still längre, vill göra något. Puh!
Känner att jag längtar hem, får tvinga ner någon snart. Men med lite Volbeat så kommer minnena fram. <3 Whaah Trollhätte cruisingen -09, det var underbart! Tiden går alldeles för fort nu... Men snart så går alla träffar och cruisingar igång igen. Kom vår, kom SOMMAREN!

"Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå"
- Sara Varga

20 mars, 2011

Keys

Ja nu har mina bilnycklar gett upp hoppet och detta betyder att jag for till volvo i fredags och frågade lite om saker till bilen och nya nycklar vad det skulle kosta. Jo över 1000kr för självaste nyckeln och sedan cirka 500kr för att programera den... DEM FÖRSÖKER RÅNA MIG! Jag kommer bli pank om jag behöver nya nycklar, en massa nya delar :(

16 mars, 2011

Nightowl

 

Blandade bilder (:
Ja, jag kan inte sova...

Trött

Ligger ner myst och kollar film. Gott!

15 mars, 2011

Byt

Ska jag ta och byta bil eller ska ja lägga ner pengar och tid på min nuvarande?
Det är helt kaos inom mig just nu

14 mars, 2011

Dag på dag

Ja efter denna helgen så var den guld värd. Haft en underbar helg, det får inte dröja så lång tid innan en liknande kommer.! :)
Jag letar som en tok efter delar till bilen, det är antingen för långt bort eller för dyrt. Attans! Någon som har en idé vad jag kan hitta en massa delar till en s40, fas I? För jag behöver en helt ny front och gärna en ny huv & framkanterna. Jag börjar känna mig stressad över att hitta alla delarna för jag hade en planering och att bilen skulle göras i ordning med lack och nya saker vecka 16. Nu är det ändå vecka 11, tiden går väldigt fort just nu. Händer så mycket inom så kort tid. Hinner inte med allt känns det som.
Bilden kommer från fredags natt

"älska lite grann som bara kära kan"
- Melissa Horn

11 mars, 2011

Fredags kväll, vilken härlig kväll

Nu så sitter jag  på en jätte liten dator och bara kände att äntligen får jag låna dator och internet. Ja jag är hemma det är därför jag inte kan uppdatera mig. :) Men vi får se om jag tar mig till Borås snart. Jag har idag vart på begravning och se vart på middag med släkten. Det var väldigt fint i kyrkan. Men det är tur att man inte behöver vara meedom sånna här hemskheter ofta. Ush och fy... Men nu mår man iallafall lite bättre.

+ 500 besökare på knappt en månad, det är bara helt whaaah! :o :D
Puss på det!

08 mars, 2011

Bilen

Sitter och verkligen hård funderar på vad jag vill göra med min s40, letar delar och så. Men behöver så mycket nytt, men sitter och funderar på rosa eller svart??? uuh :D

06 mars, 2011

Kungälv

Vi åkte in till stan kollade i knappt 5 minuter och sen gick. Det var inget folk så det var förbannat tråkigt!. Men det sämsta var att vi fick inte tillbaka pengarna. Fyfan så dålig stil. :s Dumt av oss som inte kollade om det var något folk inne först. Men vi åkte till Kungälv och kollade på Johnny and the Revivals, alltid lika bra så klart värt det. Tack för denna helg säger ja då! :)

05 mars, 2011

50-talsdisco

"Kent Vikmo och Ingemar Thorell kör den nya showen Remember Elvis och sedan är det dags för DJ Rolf Rodin att med hjälp av cd-spelaren för att få alla festsugna att svänga på de lurviga. Den som så önskar får denna kväll greppa mikrofonen och uppfylla sin dröm om att få agera discjockey."


Hopp då kör vi ikväll igen! SKÅL! :)

04 mars, 2011

Smått & Gott

Fick för mig att jag bara var tvungen att köpa två saker idag en sparbössa & en klocka. Vet inte blev lite förälskad i det när man ändå hittade detta så kan man inte bara säga nej till det. Helt underbart att hitta lite saker ibland. Har börjat uppfölja lägenhets letandet, jag vill så gärna ha en egen lägenhet i Uddevalla. Men lite skraj för att man inte får ha sin bil ifred sen när den väl ska målas om och liknande. Samt hur far kommer reagera när jag precis flyttat hem och sen flyttar igen? Lite nojig och det tycker vi inte om. Men jag har världens bästa pappa som hjälper mig med allt. Men fortfarande lite nojig om vad han skulle säga.

03 mars, 2011

Tatuering

Äntligen fixat! :)