25 februari, 2009

Träning... och resa

Som ja skrev så startade jag den 23/2.

23/2 måndag, cyklade och situps samt stretch.
24/2 tisdag, cyklade, sprang några varv när Fia var och red. ^^
25/2 onsdag, gått och senare ska man väl cykla en stund.

26/2-5/3 så kommer jag vara bortrest i Marocko. Så då kommer det bli mycket ut och gå, så jag får ta med dagboken och skriva upp hur min träning sett ut. :) Det kommer säkert se ut såhär simning, gång, stretch och lite springning. ^^

// Lisse <3

24 februari, 2009

Skolan. Kurator och vänner <3

Nu så sitter man i stora datasalen eller "Las Vegas" som de kallas. :) Fia sitter och gör ett arbets projekt medans Simon och Wictor sitter och spelar Quake. Hahah, man hör hur dem klagar på vem som skjuter vem. Dem har ju svenska eller fordon och samhälle som det heter. Fia är den ända som är duktig. ^^ Duktig flikka.  Jadu... Jag och Simon skall vara elak mot Chief sen. Simon skall filma! xD Nu spelar de WC3, förbannade nördar!

Jag har vart hos kuratorn en stund förut och pratade om Göteborg och ny gymnasieskola.Men jag MÅSTE prata med farsan påstod hon. Samt så lyckas hon allt så jag börjar gråta eller något liknande, jobbigt och störande. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Just nu så känner jag min slö och så. Men mår inte sådär jätte high fine. Jag kan iallafall säga, jag älskar dig Fia. För hon stod och väntade på mig utanför kuratorn. Hon vet hur jag brukar bli och må efter sdan besök. Imorgon så ska jag till Therese, studievägsledaren, och sen till kuratorn igen. Fy fan vad hemskt det är. Det är bara att ta livet som det går och försöka leva ut det till max.

"Glöm Dagens Problem, Imorgon Kommer Nya"

// Lisse <3

18 februari, 2009

Sjukling och Stockholm i helgen. Flytta till GBG?

Ja nu sitter man hemma i mjukisbyxor och en stor tröjja. Ganska gött men jag hatar att vara sjuk. Måste bli bättre tills Fredag för då kanske det bär av till Stockholm för helgen. Vill ju så gärna åka dit!

Ja, jag känner att ja inte orkar med Uddevalla längre, så jag funderar på att flytta till Göteborg och gå Cybergymnasiet. Börja om i en ny stad, ny miljö, gammal linje. Tänkte hoppa tillbaka till media isåfall.Visst jag ÄLSKAR fordon, men ja orkar inte gå här längre. Förlåt...

// Lisse <3

10 februari, 2009

Dem som är katt älskare måste se!

Resdax, resfeber, vart skall vi åka?

Ja den 26/-09 bär det av. Vi skall ut och resa, men vart ska vi åka? Vad tycker ni? Och vilket hotell ser finast ut?

* Marocko
* Spanien

Parque Tropical
-
Ligger i Lanzarote, Spanien

Residence Fleurie

- Ligger i Agadir, Marocko

Residence Yasmina
- Ligger i Agadir, Marocko

// Lisse <3

08 februari, 2009

Fika med far

En fika med pappa kan alltid vara mysigt, samt en god semla och varm chocklad. Det är bara att vänta in värmen och våren.

// Lisse <3

07 februari, 2009

Festen och största delen av helgen.

Ja fredags så var man på 20-års fest hemma hos Marv, det var förbannat kul! :D Men jag var väldigt nervös över att träffa nytt folk och se hur mycket Marv hade förändrats. Ja det började väl att man åkte dit vid 20.30 först så ringde man på dörren och sedan så knacka man. Ingen kom och öppna så hörde man den dunkande musiken. Det blev väldigt varmt inom mig. Tanken jag fick när jag stod utanför var; "musik, musik, musik... mmm bas!!! <3" Haha, jag vet redan att jag är konstig. Skriv en kommentar om du tycker att jag inte är konstig... Då är det något fel på dig. :o Men jag sa till mig själv att det var bara att varva ner så jag öppnade dörren och gick rakt in. Alla blev tysta och bara kollade på mig, sen hör man någon ungefär skriker rakt ut "Välkommen fan". Jaaa... Det var la ganska välkomnande. Sen kom Marv fram till mig. Jag vet inte helt ärligt vad jag tänkte på. Stod mer tyst och chockad. Från typ "emo" om man får säga så. Han hade halv långt mörkt hår, lång lugg och så. Men nu ganska "korthårig" och BLOND!? Vafan. xD Men det blev ju nice.

Jag ställde mig där alla andra satt och lyssnade på musiken och pratade. Alla disskutioner. HAHA! Det var jävligt kul att höra allt. Stekarn... Vilka jävla kommentarer han kunde ge. Men det var förbannat nice att en av killarna var DJ tyckte jag. Så festen hade en helt egen DJ. (Y) Men musiken var kul att lyssna på, han körde fjortisdunk till riktig hardstyle, helt blandat. Så jävla gött kan ja säga. ^^ Men det var ju bara att festa. Det var ungefär 17 killar på festen, jag var ensam tjej. Haha skoj juh! ;D Killar är bättre och roligare att festa med. Tjejer, jah... Antligen bråk, jobbiga och allmänt fail. Så ja föredrar att festa med killar. Okej då Fia, Carro och vissa andra brudar är ju fan dem bästa att festa med. Kärlek på er. Men denna kvällen står högst upp på bästa iår, och detta är ju bara början av året. ;) Längtar till sommaren 2009. Men men... Så blev det att alla stack hem runt 00.30 det blev för mycket bara. Stekarn och Emil hade däckat i gästrummet. Marv och jag fick börjat städa iallafall, si vi gick och la oss runt 02.00. Däcka jävligt fort. Förlåt Marv om du var pigg och ville prata. Men jag hade vart uppe i över 1,5 dygn. Så ja man är ganska trött. Men alla killarna som var med på festen. Ni har fått mig så jävla glad!

Tack för en av dom bästa dagarna i mitt liv. <3

När man kom hem på lördagen, kom hem senare på kvällen eftersom man hade hjälp till och städat klart. Sen bar det ner i Ljungskile, byn då för att käka något. Sen var det typ att halv somna i Marvs soffa, mys! ^^

Sen när man kom hem så var det att man la sig framför TVen och bara låg ner i sackosäcken. Mys med katten också. Goet <3 Så titta man på TV med farsan, nu sitter man här och det har precis slagit över till söndag så.

Tack för denna helgen.

// Lisse <3

06 februari, 2009

Groggy katt = vetrinärs besök

Haha, idag så var man och lämnade min älskade Miilo hos vetrinärerna. Han har stort problem med pälsen. Så han ser typ ut som en pudel nu. HAHA... Nej fy va jag är elak nu. Men dem har rakat honom mer än halva ryggen. Hoppas det kommer bli bättre senare. Dem fick söva ner honom för att kunna genom föra det, så just nu vinglar han som en som tagit sig en sup. Ser ganska kul ut. Men klanten vill ju så klart börja med att gå i nerförstrappa ._. * donk donk donk* Dumma katt, tur att ja tog tag i honom fort. :S För det är en del trappor. Så nu ligger han i källarn eller vårat tvrum i min sackosäck. Hoppas han sover. För han var ute en liten sväng med farsan, samma sak hände där... *donk donk donk* Fan vad min katt är dum :P IQ Badboll (Y) Så som matte så som katt.

// Lisse <3

05 februari, 2009

Inte så man tror eller tänker.

Nu blev det inte så som det var sagt. Så de blev att man stack till stan o för festa lite. Men blev hämtad vid 20.00 och åkte o handla med farsan. Men sen var det dags att åka hem, typ äntligen <3 Men nu sitter man här, lärt känna en del nytt folk idag. :) Myys! Imorgon blir det feest. Marv fan grattis på 20 årsdag idag! <3 Idag fyller du imorgon blir det partyyy : > <3 men nu skall ja fortsätta att snacka med massa folk på msn. :)

RAGGARHUMÖR <333
- Finns ingen bättre vän än en raggare, ta en sup och sen ut och ragga runt. <3

// Lisse <3

Bowling

Strax så ska man in till stan o kolla på när lite vänner ska ta och bowla, så ska vi se om de blir som förr. Den som kör skrämmer man livet ur! :D Lika kul varje gång att vara med vännerna där. Haha!

// Lisse <3

04 februari, 2009

Drömmar är sanna, men inte denna.

Inatt så drömde jag en dröm som jag drömde för flera år sedan. Jag tycker fortfarande inte om den. Förbannande Zombies. xD Men känns lite kul, eftersom man tror så hårt att allt har hänt en. Men jag tänkte faktiskt skriva ner den. :)
Det började med att livet var som vanligt, fast på ett helt annat ställe. Jag har ingen aning faktiskt. Min egna drömvärld så kan alltid världen ändras.

* Jag satt vid datorn, skulle precis gå och lägga mig. stänger av datorn och lägger mig under ett kallt täcke. Kurrar ihop sig för att få värme. Min katt kommer springandes och skrämmer mig. Millo som katten heter lägger sig brevid mig och börjar kurra, han låter som en riktig motor. Skrattar till för att det låter så kul. Jag hinner somna i några minuter bara. Sen började folk skrika och sprang runt på gatorna i stan. Jag gick till fönstret och tittade ner. Min första tanke, va i helvete det är ju fan inte halloween nu. Men kollade noga, bara kände. Något står fel till här. Så jag gick ner i trappuppgången och tittade ut genom fönstrena och var så tyst som ja kunde vara. Dom märkte mig inte, tack för det. Så rädd som jag är när man kollar på zombie filmer, allt kändes så konstigt. Jag visste inte om dom var riktiga eller fejkade saker. Sen förstod och backade sakta, skyndade mig upp till lägenheten. Mina tankar var, man får inte göra stora ljud för då kommer dem. Så hör man folk i hela byggnanden börjar skrika. Den ända tanken som smällde i skallen var FAN, hoppas dem inte hörde. Så hörde man en stor smäll. Då var det redan försent, packade ihop lite kläder och de ja behövde. Sen var det bara till att sticka fort ut, men man kan ju inte springa ner på gatan. så det blev att man skyndade sig upp mot taket. Öppnade luckan och hoppade upp och stängde den. Jag satte mig ner och började tänka. Sen var det ju inte långt till nästa byggnad, så jag hoppade rätt över till nästa byggnad och flåsade. Kollade ner på gatan och det hördes skrik från nästan alla gatorna. Det bara kröp i skinnet på mig. Detta var ju inte änns största önskning. Så man skyndade sig in i nästa lucka som man såg. Titta runt omkring mig. Det såg helt tomt ut. Jag tog mig in hos en familj, nästa sekund så sov jag. När jag vaknade nästa dag så låg jag i en stuga med en massa folk som inte var zombies. När jag vaknande så höll en för min mun och visade att ja skulle vara tyst. Utanför så gick dem, eller gick och gick dem släpade sig lite halvt om halvt fram. Sakta gick det iallfall, sen såg man när en man sprang förbi stugan och skrek, då blev det fart på dem förbannande zombies. Har aldrig sett nått liknande. Dem sprang nästan lika fort som en människa. Jag tänkte för mig själv, helvete om man  blir jagad av en sådan äcklig sak. Då skulle man springa för livet och vilja spy samtidigt. Sen när det var tomt utanför så skyndade vi oss ut. Sen när vi kom ner mot stan igen, så var det helt tomt. Vi stack till ett konstigt tält som vi stängde igen, Sen så fanns det som en övervåning, någon hade lagt playwood för man skulle kunna vara där, innan vi hann att packa upp allt vi hade med oss kom det några zombies och alla spelade döda. Det såg ganska kul ut. Så dem gick bara vidare. Sen fort började vi packa upp resten och folk började gå uppåt, den kom en massa efter en stund så var hela gatan full och dem hörde att det lät så det var fullt runt tältet. Jag stod och bara skakade. Sen fick många mot attack, det stod två stycken kvar och försökte få bort dem och tog bort stegen och allt. Man hörde allt som hände. Sen vakande jag upp... Kollade brevid mig då låg Miilo och skulle ta sängen. Haha, vilken dröm.

Ni som orkade läsa hela, fan va nice ni är, kommentera? ^^
Ganska lång ja, lär ju inte skriva så många långa texter,
jo iallfall det är någon rolig dröm eller liknande.

// Lisse <3


03 februari, 2009

Ny duschad och behöver en x-tra hårddisk!

Just nu har jag förbannat tråkigt, sitter och lyssnar på Rakshan - Beautiful Day (Freestylerz Remix) Den är la ganska nice. Man är ny duschad och försöker få farsan att köpa en extern hårddisk till mig. I need it, min gamla dator har ju så mkt saker, så. jaaah... Vad kan man hitta på? Förutom att jag rensar min gamla dator på en massa skit. Vill ha över allting till min nya dator juh. Hade vart väldigt nice. Jag ska se till att fortsätta med datorn nu. Ps. Jag vill ha fredag, jag vill på fest!

Aqua is back in my mind! <3

// Lisse <3

02 februari, 2009

Kall morgon, får inte missa bussen!

Fyyyy vad kallt det är i huset, jag sitter och skakar som fan. Asså farsan måste börja elda på morgonen. Ska fråga honom om han kan göra det, för detta är ju fan med inte lite kallt. ._. *BRR* Snart bär det iväg mot skolan och sen ska man dra till Ljungskile. Hitta på något med lite folk. Kan vara kul, det var ett tag sedan ja hitta på något med folket där. Men aja. Nu måste jag göra mig iordning, min buss går 07:30 Tack o lov att den går utanför huset. Räcker bara att ja missar den så måste man gå 1,5 km. K A L L T! Hahah! Skriver mer ikväll om ja har tid! ^^

// Lisse <3

Helgen, fester och Julia det är livet! <3


Jag saknar min Julia redan, snart 10 års vänskap <3

Jag saknar helgen redan. Tack för att du kunde komma hit när det blev så kort tanke tid. Men det har vart väldigt mys. Fredagen var det ut med bönner och raggare. Trevligt trevligt tyckte vi. :) Och tack för ni fick mig på ett bra humör. Ni är de bästa! <3 På lördagen så var det till Björn och säga grattis till honom. Typ inget folk, lite tråkigt. Men aja. På söndagen var det bara slappa till Markus kom hit och fick för sig att han ville vi skulle med till Ljungskile. Julia tog tåget hem i någolunda tid. Tur för henne. Vi gick en jävla bit, för att möta upp Tobbe. Kallt var det. Men det blev öl och kakor. woho! xD Nej vi är inte normala, men kakor är gott iallafall. :D Sen gick vi raka i ryggen och leende på läpparna. Mohahah, det var gött. Sen blev det att man åkte hem runt 19.00. Vi körde hem Tobbe och sen fick lilla Markus ta sin moppe ifrån mig hem till sig. Förbannelse, Markus bil är på semester FTW! :D Tack för denna helgen. Nästa helg är det fest igen. Gratis dricka för mig igen. ;) Tack för mig!

---> *^.^* <---

Jag är något förbannat trött. xD Så har haft en funderelse på att klaga lite hos farsan så han kör mig till Torp så man kan köpa en extern hårddisk. Saknar mina saker som finns på den gamla datorn. Detta suger lite... Jag kan INTE spela The Sims på denna datorn. :( Fan då. Typ det ända som är kul xD ajah. Får la fixa annat sen då. Men typ MJAUW på er. Jag fattar inte att jag kan vara trött hela tiden ._.Nu ska ja... FAN VAD SKALL JAG GÖRA? o.o Skriv nått man kan göra. :)

// Lisse <3

God morgon dagens dag!

Idag så blev man väckt av farsan som tyckte att man skulle vakna. Jag blev så sur så jag klicka honom. Då skall vi väl se om han skäller ut mig sen. Ush jag är helt borta. Kanske borde lägga mig tidigare tro? Jag la mig runt halv 4 i morse. ._.’ Men jag har mått dåligt som fan och inte orkat tänka eller något. Känner mig ensam i mig, tycker det känns hemskt. Vill faktiskt inte må såhär. Själv tycker jag att det är läskigt att ja kan ha haft så starka sidor för en kille. Men men, får hoppas att det går över.

Jag måste hitta nått kul att skriva om, någon som vet något kul? : > Öhm... SKRIV PÅ MSN! xD Just nu sitter jag och lyssnar på Bandit Rock och smsar. Jag måste banne med vara trött. Funderar på att installera The Sims. ^^ Förlåt, men jag vet redan att jag är "nörd" Man måste ju alltid kunna hitta på något att göra på dagarna. För ut vill jag inte, det är fan kallt. :S Ska gå och kolla hur många grader det är i solen och sen i skuggan. ^^ Ute i solen är det 2 + men i skuggan vet jag inte. Det har vart så kallt att den frusit sönder. HAHA!

Acer Aspire ^^ Ja älskar att jag äntligen fått en egen dator. Så förbannat gött kan jag säga! Hmm... någon idé på vad man kan hitta på? Har tråkigt...

// Lisse <3

01 februari, 2009

Om lilla Lisse

Tjenare!

Jag hittade hit bara för en vän till mig sitter och bloggar här inne ungefär nonstop. ^^ Så tänkte "äsh vaf*n nu ska jag också börja! :D" Så here I´m! Jag heter då Lisette men kallas Lis eller Lisse. Jag är en lustig figur, samt så kallas jag KlubbaN för mitt IQ. Hejja mig! Jag bor i en villa på landet. Är ju Bilbonde. ;) Bara för vi har många bilar ist för typ djurr eller liknande. Vi kör på att vi har två katter och en massa bilar. Men detta stället heter ju Uddevalla. Woho, Sverige i huvudtaget! <3  Jag älskar att vara med mina vänner, vara ute och fota.. Det är wunderbart <3 I år så fyller man 17 bast, yes, det längtar man till. Fast jag längtar mer till att bli 18 år. Fy*** vad gött det låter! Göra det man vill, eller ja nästan iallafall. Men körkort ska jag allt försöka satsa på. Men det bästa av allt... Är att det finns så mycket tillfälligheter man får av det. Sen så finns det för mycket för att orka skriva. Men just det, jag bara ÄLSKAR musik! Det är en stor del i mitt liv. Så ni måste väl änna följa min blogg så får ni se hur mitt liv är. Ni lär få veta mycket saker.

// Lisse <3

Hmm... Jag är knäpp! Njeh... JAG ÄR GALEN! <3